ΤΕΝΙΣ

Η απάντηση του Μπασιλασβίλι

Nikoloz Basilashvili of Georgia plays a forehand to Pablo Cuevas of Uruguay during their match at the ATP Cup in Perth, Australia, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Trevor Collens)
Nikoloz Basilashvili of Georgia plays a forehand to Pablo Cuevas of Uruguay during their match at the ATP Cup in Perth, Australia, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι αρνήθηκε τις κατηγορίες για άσκηση σωματικής βίας στην πρώην σύζυγό του. Το μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook.

Αρνείται τις κατηγορίες για άσκηση σωματικής βίας στην πρώην σύζυγό του ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Ο Γεωργιανός τενίστας, πρώην Νο16 και νυν Νο27 της παγκόσμιας κατάταξης, συνελήφθη στις 22 Μαΐου και χρειάστηκε να καταβάλει εγγύηση 30.000 δολαρίων για να αποφύγει την κράτηση καθώς φέρεται να χτύπησε την πρώην σύζυγό του.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο 28χρονος αρνείται τις κατηγορίες και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης, θέλοντας να κρατήσει το θέμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Ζητώ συγνώμη από όλους για τα πρόσφατα γεγονότα στην οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας για την οποία είμαι πολύ ευγνώμων. Όσον αφορά τα γεγονότα της 22ης Μαΐου, ελπίζω η αλήθεια να αποκαλυφθεί στο δικαστήριο. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου.

Δεν θα μπω σε δημόσιο διάλογο με την πρώην σύζυγό μου και να προσπαθήσω να αποδείξω κάτι που δεν ισχύει. Είναι η μητέρα του παιδιού μου, Λούκας και αυτό θα παραμείνει για πάντα. Στόχος μου είναι να προστατέψω την αλήθεια σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής μου και να μην επηρεαστεί το παιδί. Οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και θα αποδείξω την αλήθεια στο δικαστήριο, με τη βοήθεια των δικηγόρων μου" έγραψε στο Facebook ο Μπασιλασβίλι.

Η πλευρά του Γεωργιανού, υποστηρίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην σύζυγός του επιχειρεί να τον κατηγορήσει για άσκηση σωματικής βίας.

Η δίκη έχει οριστεί για τις 16 Ιουλίου.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ