ΤΕΝΙΣ

Η αντίδραση του Φέντερερ για την ακύρωση του Wimbledon

Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog)
Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog) AP PHOTO/HALDEN KROG

"Σκασμένος" από την ακύρωση του Wimbledon, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν θα παίξει στο αγαπημένο του τουρνουά.

Με μια λέξη, τα είπε όλα ο "Βασιλιάς"...

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι, ίσως, ο άνθρωπος για τον οποίο η ακύρωση του φετινού Wimbledon τον έχει στενοχωρήσει περισσότερο από τον καθένα μας.

Ο πολυνίκης του αρχαιότερου τουρνουά τένις στον κόσμο, με οκτώ κατακτήσεις, και, κατά τεκμήριο, καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, επέλεξε μία και μόνο λέξη για να περιγράψει το πώς αισθάνεται στο άκουσμα της είδησης περί ακύρωσης του φετινού Championships.

Και αυτή ήταν "συντετριμμένος" (devastated).

Μία λέξη με την οποία ο "Βασιλιάς" εξέφρασε αυτό που αισθανόμαστε οι περισσότεροι φίλοι του τένις αυτή τη στιγμή με την ακύρωση της αγωνιστικής δράσης να έχει ξεπεράσει πια τα μέσα της σεζόν και το πιο αισιόδοξο σενάριο "λέει" ότι το τένις θα επιστρέψει στη ζωή μας από τις 14 Ιουλίου και μετά (πολύ αμφίβολο και αυτό).

Ο Φεντ πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν υπάρχει κάποιο GIF που να απεικονίζει σωστά το πώς αισθάνεται αυτή τη στιγμή.

Για τον Φέντερερ, φυσικά, που βαδίζει προς τα 39 του χρόνια (τα κλείνει στις 8 Αυγούστου), το φετινό Wimbledon ήταν, πιθανώς, η τελευταία του ρεαλιστική ευκαιρία για κατάκτηση ενός Slam ενώ ίσως ήταν και η τελευταία φορά που θα αγωνιζόταν στο Championships αν έκλεινε την καριέρα του, όπως πιστεύεται, στο τέλος του 2020...

Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανανεώσει αυτήν του την επιθυμία έναν χρόνο ακόμα καθώς είναι πια βέβαιο ότι θα αγωνιστεί και το 2021 ώστε να συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που μεταφέρθηκαν για τότε αλλά φυσικά και στο αγαπημένο του Wimby!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ