ΤΕΝΙΣ

Γουίλιαμς: "Η Σάκκαρη είναι πολύ δυνατή αντίπαλος"

Serena Williams, of the United States, reacts after defeating Maria Sakkari, of Greece, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Serena Williams, of the United States, reacts after defeating Maria Sakkari, of Greece, during the quarterfinals of the US Open tennis championships, Monday, Sept. 7, 2020, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Το καπέλο στη Μαρία Σάκκαρη έβγαλε η Σερίνα Γουίλιαμς, μετά τον μεταξύ τους αγώνα για τον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια, κατάφερε να εκδικηθεί για την προ ημερών ήττα της στο Western & Southern Open και εμφανίστηκε ανακουφισμένη από τη δύσκολη πρόκριση στα προημιτελικά, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο της Σάκκαρης.

"Την προηγούμενη φορά που παίξαμε, αισθανόμουν λίγο κουρασμένη και είχα και κράμπες αλλά σήμερα ένιωσα ότι η Μαρία έπαιξε πιο ολοκληρωμένα. Ένιωσα ότι έπαιξε καλύτερα σήμερα. Είναι τόσο καλή και ανταγωνιστική", είπε η 38χρονη Σερίνα η οποία επικράτησε 6-3, 6-7, 6-4 της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας, μετά από δυόμιση ώρες σκληρής μάχης στο Arthur Ashe.

Η Σάκκαρη που προηγήθηκε με break στο ξεκίνημα του 3ου σετ, δεν μπόρεσε να διατηρήσει την επιθετικότητά της στα κρίσιμα σημεία του καθοριστικού κομματιού, με τη Σερίνα Γουίλιαμς να παίζει πιο αποφασιστικά στις επιστροφές της και να σημειώνει δύο breaks στη συνέχεια.

Η Γουίλιαμς αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο Γαλλικό Όπεν και στο Italian Open, λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση.

"Θα μιλήσω με τους διοργανωτές για να δούμε πως θα γίνει το τουρνουά και υπό ποια μέτρα προστασίας", είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ