ΤΕΝΙΣ

Φονίνι: "Πιο βατός από τους Big-3 o Ναδάλ!"

Tennys Sandgren of the U.S. makes a backhand return to Italy's Fabio Fognini during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Tennys Sandgren of the U.S. makes a backhand return to Italy's Fabio Fognini during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Ο Φονίνι θεωρεί ότι ο Ναδάλ είναι ο λιγότερο "δύσκολος" στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού σε σχέση με τους Φέντερερ και Τζόκοβιτς.

Ο Φάμπιο Φονίνι θεωρεί ότι ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι ο λιγότερο "δύσκολος" στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού σε σχέση με τα άλλα δύο μέλη του θρυλικού Big3, τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

O 31χρονος Ιταλός έχει κερδίσει 4 φορές τον "Βασιλιά" του χώματος σε 16 συνολικά αναμετρήσεις, δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Ρότζερ Φέντερερ σε 4 αγώνες ενώ έχει μία νίκη σε εννιά ματς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

"Όταν ο Ρότζερ και ο Νόβακ παίζουν το καλύτερό τους παιχνίδι, απλά δεν παίζονται. Σου αφαιρούν σε τέτοιο βαθμό τον χρόνο που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Με τον Ράφα είναι διαφορετικά. Το παιχνίδι του είναι πολύ πιο αθλητικό, θα σε 'πεθάνει' στα ράλι και στο πνευματικό κομμάτι αλλά έχεις χρόνο να διαχειριστείς τις μπάλες του", επισήμανε ο Φόνια.

"Δυστυχώς, έχω υπάρξει μεγάλος τεμπέλης στην καριέρα μου. Αν δεν ήμουν, πιθανώς, θα είχα πολύ περισσότερους τίτλους. Κάποιες φορές προτιμώ τον καναπέ από την προπόνηση!", δήλωσε με τρομερή ειλικρίνεια ο ταλαντούχος Ιταλός.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ