ΤΕΝΙΣ

Φονίνι: "Ο Τζόκοβιτς θα ξεπεράσει τα 20 Grand Slams"

Serbia's Novak Djokovic makes a backhand return to Japan's Kei Nishikori during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Aaron Favila)
Serbia's Novak Djokovic makes a backhand return to Japan's Kei Nishikori during their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 23, 2019. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Ο Φάμπιο Φονίνι υποστήριξε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξεπεράσει το φράγμα των 20 Grand Slams.

Ο Φάμπιο Φονίνι παραχώρησε συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, τονίζοντας πως κατά την εκτίμησή του ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ξεπεράσει σε κατακτήσεις Grand Slam τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ιταλός αθλητής, Νο11 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή την περίοδο, θεωρεί πως ο καλός του φίλος, Νόλε, θα ξεπεράσει το φράγμα των 20 κερδισμένων Grand Slams. O 32χρονος, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, για τη φιλία του με τον Τζόκοβιτς, αλλά και για τα στοιχεία που έκαναν τον Σέρβο ξεχωριστό, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Αναλυτικά όσα είπε:

" Γνωριζόμαστε με τον Νόλε από τότε που ήμασταν 14 ετών. Φαινόταν από τότε ότι στο μέλλον θα έκανε σπουδαία πράγματα στο τένις, γιατί ήταν από τότε παθιασμένος για την επιτυχία. Διατηρούμε καλές σχέσεις εκτός των courts εδώ και πολλά χρόνια και μιλάμε πολύ συχνά. Πιστεύω, ότι είναι ο τενίστας από τους Big3, που μπορεί να τελειώσει την καριέρα του με τα περισσότερα Grand Slams από τους υπόλοιπους. Έχει το μυαλό, το σώμα και το πάθος για να ξεπεράσει το ρεκόρ του Ρότζερ".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ