ΤΕΝΙΣ

Φιλιππούσης: "Τεράστια ευκαιρία για καινούργιους νικητές"

Mischa Zverev of Germany, center, misses a return to Donald Young of the United States, in the shadow, during their match at the Shanghai ATP Masters 1000 tennis tournament in Shanghai, China, Sunday, Oct. 9, 2011. Young won  6-3, 6-4. (AP Photo/Alexander F. Yuan)
Mischa Zverev of Germany, center, misses a return to Donald Young of the United States, in the shadow, during their match at the Shanghai ATP Masters 1000 tennis tournament in Shanghai, China, Sunday, Oct. 9, 2011. Young won 6-3, 6-4. (AP Photo/Alexander F. Yuan) ASSOCIATED PRESS

Ο Μαρκ Φιλιππούσης περιμένει με τεράστιο ενδιαφέρον την επανέναρξη του τουρ και προβλέπει ότι υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για τενίστες που δεν έχουν κερδίσει μεγάλους τίτλους, να το πραγματοποιήσουν μέρα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Από την αρχή στα "βαθιά" θα μπούνε οι τενίστες της ATP Tour καθώς τα δύο πρώτα τουρνουά είναι ένα Masters 1000 (Western and Southern Open) και το δεύτερο ένα Grand Slam (US Open) και σύμφωνα με τον παλαίμαχο Αυστραλό τενίστα δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, ακόμα και σε τενίστες εκτός του Τοπ10, να κάνουν το "μπαμ".

"Ας δούμε την αλήθεια, πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία για όποιον παίκτη αγωνιστεί, να κερδίσει. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για όλους με τα δύο πρώτα τουρνουά να είναι τόσο σημαντικά! Ποιος ξέρει τι θα συμβεί; Όποιος δούλεψε σκληρά αυτούς τους μήνες θα έχει την ευκαιρία του να κερδίσει ό,τι κερδίζουν οι ίδιοι τέσσερις άνθρωποι τα τελευταία χρόνια" ανέφερε.

" Σας εγγυώμαι ότι μερικοί τενίστες θα έχουν δουλέψει απίστευτα σκληρά και αυτό θα φανεί στα πρώτα τουρνουά. Όταν όλοι βρουν τα πατήματά τους, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Στην αρχή, μπορεί να δούμε τεράστιες εκπλήξεις. Όσοι δεν είναι στο Τοπ10 έχουν μια ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό" πρόσθεσε.

"Θα χρειαστεί προσαρμογή από όλους με τα άδεια γήπεδα και την απουσία θεατών. Άλλωστε, όλο το 2020 είναι μια προσαρμογή για όλους μας, σωστά; Μόλις θα μπουν στην αδρεναλίνη του αγώνα, θα ξεχαστεί πιστεύω η απουσία του κόσμου" κατέληξε ο Φιλιππούσης.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ