ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: Το σήκωσε στη Βασιλεία και αποθεώθηκε

Φέντερερ: Το σήκωσε στη Βασιλεία και αποθεώθηκε

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 6-2, 6-2 επί του Άλεξ Ντε Μινόρ και κατέκτησε το τουρνουά της Βασιλείας για δέκατη φορά φτάνοντας παράλληλα στους 103 τίτλους στην τεράστια καριέρα του. (VIDEOS)

Μία εντυπωσιακή εβδομάδα σε όλους τους φίλους του τένις πρόσφερε ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο "μαέστρος" επικράτησε με 6-2, 6-2 επί του Άλεξ Ντε Μινόρ και κατέκτησε το τουρνουά της Βασιλείας για δέκατη φορά.

Η αναμέτρηση δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού ο Φέντερερ, όπως και στο ματς με τον Τσιτσιπά, ήταν σε άλλο επίπεδο.

Παίζοντας φουλ επιθετικά δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του. Συνολικά δημιούργησε δέκα break points στα δύο σετ, εκμεταλλεύτηκε τα τέσσερα εξ αυτών, έκανε από δύο breaks στα δύο σετ και έφτασε εύκολα στη νίκη μέσα σε αποθέωση.

Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ

Με αυτόν τον τρόπο ο 38χρονος Ελβετός έφτασε στις 24 διαδοχικές νίκες στην Βασιλεία και στον δέκατο τίτλο του σε 15 τελικούς στο συγκεκριμένο τουρνουά. Συνολικά, φέτος ο Φέντερερ έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους, ενώ αυτός ήταν ο 103ος τίτλος της τεράστιας καριέρας του.

Κατά τη διάρκεια της απονομής όπως ήταν φυσιολογικό αποθέωθηκε από τον κόσμο και στην αρχή έδειξε να συγκινείται από την αγάπη του κόσμου. Άλλωστε, πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίο κάποτε έβλεπε ως ball boy και πλέον το έχει κατακτήσει δέκα φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ