ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Ραντεβού στο γρασίδι το 2021"

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπορεί το καλοκαίρι του 2021 να αναμένεται να κλείσει τα 39 (!) χρόνια ζωής, όμως σκοπεύει να δώσει κανονικά το παρών στην grass court season.

Όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Ελβετός, έχει ήδη κλείσει τη θέση του για το 500αρι τουρνουά του Χάλε τον Ιούνιο του 2021.

Την Τετάρτη η ΑΤΡ επέκτεινε την αναστολή λειτουργίας της μέχρι τουλάχιστον τις 13 Ιουλίου, ακυρώνοντας ουσιαστικά τις φετινές διοργανώσεις στο γρασίδι μετά από την αναβολή της χωμάτινης σεζόν.

Το Noventi Open του Χάλε ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την εβδομάδα 15-21 Ιουνίου. Εκεί, είχε σκοπό να αγωνιστεί και ο Φέντερερ, με στόχο φυσικά την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι.

Μπορεί η προσπάθεια υπεράσπισής του να μην ξεκινήσει φέτος, όμως ο Ελβετός στοχεύει να βρίσκεται στη Γερμανία για να παίξει στο τουρνουά το καλοκαίρι του 2021, σε ηλικία 39 ετών!

Με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Noventi Open, ο “Βασιλιάς” αποκαλύπτει:

Ζούμε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, όμως θα αναγεννηθούμε από αυτές. Είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα επιστρέψω στο Χάλε το καλοκαίρι του 2021. Μείνετε υγιείς μέχρι τότε”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ