ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Όχι στο τένις χωρίς κόσμο"

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ούτε ο Ρότζερ Φέντερερ επιθυμεί μια επιστροφή στην κανονικότητα του τένις που δεν θα περιλαμβάνει, όμως, την παρουσία θεατών.

Ο Ρότζερ Φέντερερ που προσκυνείται ως "θεός" του τένις σχεδόν όπου και αν αγωνίζεται, δεν μπορεί να διανοηθεί έναν επίσημο αγώνα τένις σε ένα άδειο γήπεδο.

"Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορώ να φανταστώ ένα άδειο γήπεδο. Ελπίζω να μην συμβεί. Ίσως, πρέπει να περιμένουμε τη σωστή ημερομηνία για να γυρίσουμε στην κανονική μας φάση. Ας είναι έστω το μισό ή το ένα τρίτο του γηπέδου με κόσμο. Αλλά το να παίζεις ένα μεγάλο τουρνουά σε άδειο γήπεδο είναι αδιανόητο στη σκέψη μου" ανέφερε ο "Βασιλιάς".

Το τουρ είναι σε "αναστολή" μέχρι και το τέλος Ιουλίου με όλα τα σενάρια να είναι "ανοικτά" για το αν θα δούμε δράση μετά με ή χωρίς κόσμο.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ