ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Ο Τσιτσιπάς δεν με άφησε να παίξω όπως θα ήθελα"

Roger Federer of Switzerland reacts after losing a point against Stefanos Tsitsipas of Greece during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Roger Federer of Switzerland reacts after losing a point against Stefanos Tsitsipas of Greece during their ATP World Tour Finals semifinal tennis match at the O2 Arena in London, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά στις δηλώσεις του τονίζοντας ότι η εμφάνιση του 21χρονου τενίστα τον έκανε να μην φτάσει στα γνωστά του επίπεδα.

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Όταν ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ αποθεώνει στις δηλώσεις του τον Στέφανο Τσιτσιπά και μάλιστα μετά από ήττα του τότε τα λόγια του αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Ο Ελβετός έμοιαζε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού έξω από τα νερά του, ωστόσο όπως εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου αυτό οφειλόταν και στην εμφάνιση του Στεφ.

"Είχα και πάλι πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν ξέρω γιατί είχαμε πάλι αυτήν την εξέλιξη. Στο πρώτο break που υπέστην, έχασα δύο smash, αυτό δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί. Αλλά δεν το άφησα να με καταβάλει. Μετά μπήκα στο ρυθμό του ματς, νομίζω έπαιξα πολύ καλό τένις αλλά και πάλι είχα κακά διαστήματα που κόστισαν. Ακολούθησε ένα κακό game και στο δεύτερο σετ. Πρέπει να πιστώσω στον Στέφανο το γεγονός ότι δεν με άφησε να παίξω όπως θα ήθελα" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελβετός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μυθικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό
O τελευταίος πόντος και οι πανηγυρισμοί του Τσιτσιπά για τη νίκη επί του Φέντερερ
Τσιτσιπάς: Τα highlights του θριάμβου επί του Φέντερερ
H... παράξενη αφιέρωση του Τσιτσιπά για τη νίκη κόντρα στον Φέντερερ
Τσιτσιπάς: "Υπερήφανος για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να πιστέψω πως είμαι εδώ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ