ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Ο Ναδάλ ανώτερος του Τζόκοβιτς"

Switzerland's Roger Federer, right, greets Spain's Rafael Nadal after beating him in a Men's singles semifinal match on day eleven of the Wimbledon Tennis Championships in London, Friday, July 12, 2019. (Adrian Dennis/Pool Photo via AP)
Switzerland's Roger Federer, right, greets Spain's Rafael Nadal after beating him in a Men's singles semifinal match on day eleven of the Wimbledon Tennis Championships in London, Friday, July 12, 2019. (Adrian Dennis/Pool Photo via AP) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε συνέντευξη που έδωσε τόνισε ότι αυτή τη στιγμή ο Ναδάλ είναι ανώτερος του Τζόκοβιτς σύμφωνα με τα κατορθώματά τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μεξικό ο Ρότζερ Φέντερερ έδωσε πολλές συνεντεύξεις. Μία από αυτές την παραχώρησε στο "Azteca Deportes". Ο Ελβετός μίλησε για την παρουσία του στο Μεξικό και τον αγώνα που έδωσε με τον Ζβέρεφ.

Φυσικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο παρά το γεγονός πως είναι πλέον 38 ετών.

"Για τον εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος, που συνεχίζω να αγωνίζομαι και θεωρούμαι εκ των κορυφαίων όλων των εποχών. Ξέρω πόσους πολλούς φιλάθλους έχω στο πλευρό μου και γι’ αυτό ήρθα στο Μεξικό, για να τους ευχαριστήσω" τόνισε αρχικά ο Φέντερερ.

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση σχετικά με τη διαμάχη για τον τίτλο του κορυφαίου ανάμεσα σε εκείνον, τον Ναδάλ και τον Τζόκοβιτς με τον Ελβετό να απαντά: "Είναι μια πολύ διασκεδαστική σύγκριση. Υπάρχουν διαφορετικές γνώμες κι αυτό είναι ωραίο. Οι τρεις μας όμως, έχουμε διαφορετικές καριέρες. Διαφορετικά επιτεύγματα.

Αυτή τη στιγμή, σίγουρα ο Ράφα έχει ένα προβάδισμα έναντι του Νόβακ. Αυτά που κάνει στοπ Γαλλικό Όπεν, είναι εξωπραγματικά γι' αυτό και τον θεωρώ ανώτερο του Νόλε, σε αυτή τη σύγκριση. Η πρώτη φορά που ανέβηκε στο Νο1 ήταν πριν από έντεκα χρόνια και το έκανε ξανά φέτος.

Έχει περισσότερους τίτλους σε Grand Slam, παρόλα αυτά ο Νόβακ έχει περισσότερες εβδομάδες στο Νο1 και πιθανότατα έχει περισσότερα χρόνια μπροστά του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ