ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: Η πρόκληση στον Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους σούπερ σταρ

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Ρότζερ Φέντερερ προκάλεσε τον Γιαννη Αντετοκούνμπο και πολλούς από τους σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού να δείξουν τις ικανότητές τους. (VIDEO)

Ο Ρότζερ Φέντερερ και οι υπόλοιποι σούπερ σταρ του αθλητισμού είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού και προσπαθούν να βρουν τρόπο να περάσουν την ώρα τους στην καραντίνα μακριά από τους αθλητικούς χώρους.

Ο Ελβετός φόρεσε το καπελάκι του και είπε να δείξει ορισμένες από τις ικανότητές του με το μπαλάκι του τένις παίζοντας με τον τοίχο.

Παράλληλα, προκάλεσε όλους τους σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού να δείξουν τις ικανότητές τους. Ανάμεσα σε αυτούς που προκάλεσε είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και άλλοι.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ