Φέντερερ: "Ειναι έκπληξη για μένα ότι είμαι ακόμα στο Τop-10"

Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε ευτυχισμένος που συνεχίζει να παίζει ακόμα, αλλά παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να βρίσκεται στο Top-10.

Μπορεί να βαδίζει στο 37ο έτος της ζωής του όμως ο Ρότζερ Φέντερερ παραμένει ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο. Σίγουρα φροντίζει να μην καταπονεί τον εαυτό του όσο στο παρελθόν και αγωνίζεται σε επιλεγμένα τουρνουά κάτι που μεγαλώνει την αθλητική ζωή του.

Ο Ελβετός παραχώρησε συνέντευξη στην οποία κλήθηκε να απαντήσει στο γεγονός ότι συνεχίζει να παίζει ακόμα και ήταν ξεκάθαρος.

"Πάντοτε ο στόχος μου ήταν να παίξω όσο μπορούσα περισσότερο, για αυτό και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που συμβαίνει αυτό. Το να παίζεις ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές μου φαινόταν εντυπωσιακό όταν έβλεπα να το κάνουν ο Ρόσγουελ, ο Κόνορς και ο Άγκασι. Το γεγονός ότι είμαι ακόμα στο Top-10 αποτελεί έκπληξη για μένα, αλλά όχι το ότι παίζω ακόμα" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Φέντερερ έχει υπογράψει συμβόλαιο με το τουρνουά της Βασιλείας μέχρι το 2020 κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίζει να παίζει για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Photo credits: AP Photo/Mark Baker

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS