ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: Δώρισε 1.000.000 δολάρια σε οικογένειες της Αφρικής

Defending men's champion, Switzerland's Roger Federer laughs during an interview at the official draw ceremony ahead of the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 10, 2019. (AP Photo/Mark Baker)
Defending men's champion, Switzerland's Roger Federer laughs during an interview at the official draw ceremony ahead of the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 10, 2019. (AP Photo/Mark Baker) AP PHOTO/MARK BAKER

Σε ακόμη μια αξιέπαινη φιλανθρωπική κίνηση προχώρησε ο Ρότζερ Φέντερερ που ανακοίνωσε πως μέσω της εταιρείας του δώρισε 1.000.000 δολάρια σε οικογένειες της Αφρικής που έχουν ανάγκη.

Ο Ελβετός θρύλος διακρίνεται για το φιλανθρωπικό έργο του τα τελευταία χρόνια, με επίκεντρο παιδιά στις Αφρικανικές χώρες, που μαστίζονται από πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Την Τετάρτη, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 38χρονος τενίστας έκανε γνωστό πως μέσω της Roger Federer Foundation, δώρισε 1.000.000 δολάρια σε οικογένειες της Αφρικής.

Στόχος του, τα χρήματα να πάνε σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους. Το πρότζεκτ έχει να κάνει με περίπου 65.000 γεύματα που θα μοιραστούν σε παιδιά κάτω των 18 ετών.

"Ο Covid-19 είναι μια παγκόσμια υγειονομική και οικονομική κρίση.

Ως ανθρωπιστική ανταπόκριση, η Roger Federer Foundation χορήγησε 1.000.000 δολάρια για την παροχή θρεπτικών γευμάτων για 64.000 ευάλωτα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, μέσω των συνεργατών μας στην Αφρική, όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά",ανέφερε μεταξύ άλλων στα social media η εταιρεία του Ελβετού.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ