ΤΕΝΙΣ

Έτοιμος για την επιστροφή του ο Νισικόρι

Kei Nishikori, of Japan, returns a shot to Bradley Klahn, of the United States, during the second round of the US Open tennis championships Wednesday, Aug. 28, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens)
Kei Nishikori, of Japan, returns a shot to Bradley Klahn, of the United States, during the second round of the US Open tennis championships Wednesday, Aug. 28, 2019, in New York. (AP Photo/Michael Owens) AP PHOTO/MICHAEL OWENS

Στο US Open αναμένεται να επιστρέψει για πρώτη φορά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα, ο Κέι Νισικόρι.

Στο US Open αναμένεται να επιστρέψει για πρώτη φορά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα, ο Κέι Νισικόρι. Ο Ιάπωνας που δεν έχει αγωνιστεί στο tour από το Αμερικανικό Όπεν το 2019, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή του Νεοϋορκέζικου Grand Slam και ανυπομονεί να ξαναβρεθεί στα courts.

"Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί προβληματισμοί αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνει το US Open. Κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει αν όντως γίνει αλλά θα είμαι έτοιμος γι'αυτό. Θα είναι το πρώτο μου τουρνουά εδώ και καιρό. Είμαι ενθουσιασμένος. Ο αγκώνας μου είναι έτοιμος και προπονούμαι κανονικά τελευταία. Ανυπομονώ να παίξω ξανά σε αγώνα" ήταν τα λόγια του 30χρονου στο twitter.

Ο Νισικόρι, έχει υποχωρήσει στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ πριν από πέντε χρόνια είχε φτάσει στην υψηλότερη θέση του, το Νο5 της ATP.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Michael Owens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ