ΤΕΝΙΣ

"Έσπασε" το υγειονομικό πρωτόκολλο η Εράνι

Italy's Sara Errani eyes the ball as she plays France's Alize Cornet during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros Stadium, Sunday, May 27, 2018 in Paris. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Italy's Sara Errani eyes the ball as she plays France's Alize Cornet during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros Stadium, Sunday, May 27, 2018 in Paris. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Σάρα Εράνι μετά τη νίκη της επί της Σοράνια Κιρστέα στον 1ο γύρο του Ladies Open, προέβη σε μια κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Θέμα από το πουθενά δημιουργήθηκε στο WTA τουρνουά του Παλέρμο, μετά από μια απερισκεψία της Σάρα Εράνι. Η πολύπειρη Ιταλίδα απέκλεισε την Σοράνια Κιρστέα στον 1ο γύρο του θεσμού, όμως η είδηση δεν είναι αυτή.

Ξεχνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το Ladies Open και παραβλέποντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του τουρνουά, η Εράνι μετά τη νίκη της, πέταξε τα περικάρπια της σε φιλάθλους στην κερκίδα.

Στην εποχή του Covid-19 όμως, αυτό αποτελεί μεγάλο φάουλ. Οι διοργανωτές συνεδρίασαν άμεσα και εξέτασαν σοβαρά το ενδεχόμενο να την αποκλείσουν από το τουρνουά.

Παρ’ όλα αυτά, την… συγχώρεσαν και εκείνη εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, κερδίζοντας και τον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά, κόντρα στην Κριστίνα Πλίσκοβα. Η 33χρονη θα παίξει την Παρασκευή στα προημιτελικά του Ladies Open, αντιμετωπίζοντας την Φιόνα Φέρο.

Πάντως, η κριτική που έχει δεχθεί τις τελευταίες ώρες από τους συμπατριώτες της, δεν είναι καθόλου ήπια.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ