ΤΕΝΙΣ

Έσπασε δύο δόντια άλλου παίκτη με τη ρακέτα του!

Spain's David Martin collects the pieces of his raquet which broke after he banged it in disappointment during a match against his fellow coutryman David Ferrer during the Rome Masters tennis tournament at Rome's Foro Italico, Friday, May 6, 2005. Ferrer beat Martin 6-2, 3-6, 7-5. (AP Photo/Domenico Stinellis)
Spain's David Martin collects the pieces of his raquet which broke after he banged it in disappointment during a match against his fellow coutryman David Ferrer during the Rome Masters tennis tournament at Rome's Foro Italico, Friday, May 6, 2005. Ferrer beat Martin 6-2, 3-6, 7-5. (AP Photo/Domenico Stinellis) AP

Ο Πάτρικ Ρόσενχολμ αποβλήθηκε από το τουρνουά στο οποίο συμμετείχε αφού από τα νεύρα του πέταξε την ρακέτα του σπάζοντας δύο δόντια του Βούτσιτς που ήταν απλά θεατής.

Ορισμένοι παίκτες του τένις φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο των νεύρων τους. Μετά τον 17χρονο Ντένις Σαπόβαλοφ ο οποίος παραλίγο να βγάλει το μάτι του διαιτητή χτυπώντας με δύναμη το μπαλάκι ήρθε η σειρά του Πάτρικ Ρόσενχολμ να αποβληθεί από αγώνα.

Ο Σουηδός τενίστας συμμετείχε σε τουρνουά στο Σόντριο της Ιταλίας όπου και αντιμετώπιζε τον Λούκα Πανκάλντι.

Με το σκορ στο 1-1 σετ και ενώ ο Ιταλός αντίπαλός του ήταν μπροστά με 3-1 games στο τρίτο σετ ο Ρόσενχολμ εκνευρίστηκε και εκτόξευσε την ρακέτα του πάνω στην κουρτίνα που βρίσκεται στο τέλος του κορτ. Εκεί βρισκόταν ο άτυχος Ίλια Βούτσιτς. Ο 26χρονος τενίστας απλά περίμενε να ολοκληρωθεί ο συγκεκριμένος αγώνας για να μπει και εκείνος να παίξει.

Τελικά, όμως, πήγε στο νοσοκομείο αφού τον βρήκε η ρακέτα στο στόμα με αποτέλεσμα να χάσει δύο δόντια! Φυσικά, ο διαιτητής απέβαλε αμέσως τον Ρόσενχολμ από τον αγώνα με τον Σουηδό να κινδυνεύει με ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν έχει σχέση με το συμβάν.

Photo credits: AP Photo/Domenico Stinellis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ