ΤΕΝΙΣ

Επίθεση Κύργιου σε Τιμ, Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ

Επίθεση Κύργιου σε Τιμ, Τζόκοβιτς και Ζβέρεφ

Ο Νικ Κύργιος απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Ντομινίκ Τιμ, ενώ μίλησε με υποτιμητικά λόγια και για τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Η κόντρα του Ελληνοαυστραλού, Νικ Κύργιου, με τρεις εκ των κορυφαίων τενιστών αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, καλά κρατεί. Αφορμή φυσικά είναι το Adria Tour που οδήγησε σε διχασμό τον κόσμο του τένις.

Η πρόσφατη τοποθέτηση του Τιμεπί του θέματος… τρέλανε τον Κύργιο, ο οποίος επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Αυστριακό, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές του για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Αυστριακός την Τρίτη μίλησε για τον Κύργιο, λέγοντας πως πρέπει καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό του και όχι με τα λάθη των άλλων.

Ο Νικ απάντησε μέσω Twitter, γράφοντας: “Για ποιο πράγμα μιλάς Ντομινίκ ; Για τα λάθη που έχω κάνει μέσα στα courts ; Επειδή έχω σπάσει ρακέτες, επειδή έχω βρίσει και επειδή έχω κάνει tanking σε μερικά ματς ; Αυτά τα έχουν κάνει όλοι.

Το θέμα είναι ότι κανείς από εσάς δεν έχετε το επίπεδο να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει τώρα”.

Για να συνεχίσει: “Σε κάθε σας ευκαιρία, εσύ, ο Νόλε και ο Σάσα, δείχνετε πόσο γελοία έχετε αντιμετωπίσει την κατάσταση. Κάνετε πάρτι κατά τη διάρκεια παγκόσμιας πανδημίας.

Άνθρωποι χάνουν τις ζωές τους, τους φίλους τους, τους αγαπημένους τους και ο Τιμ λέει, πως έκαναν απλά ένα λάθος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι top στο άθλημά μας. Κρίμα”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ