ΤΕΝΙΣ

Επίσημο: Θα γίνει το φετινό US Open!

Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki)
Naomi Osaka, of Japan, plays Madison Keys under a closed roof during the semifinals of the U.S. Open tennis tournament, Thursday, Sept. 6, 2018, in New York. (AP Photo/Andres Kudacki) AP PHOTO/ANDRES KUDACKI

Με απόφαση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, το φετινό US Open θα διεξαχθεί φέτος χωρίς φιλάθλους στις 31 Αυγούστου με 13 Σεπτεμβρίου!

Είναι πια επίσημο, λοιπόν! Το US Open είναι το δεύτερο Grand Slam που θα παρακολουθήσουμε φέτος έστω και αν διεξαχθεί με την άχαρη συνθήκη της απουσίας θεατών.

Ο Κουόμο, μέσω της επίσημης ενημέρωσης που κάνει στους δημοσιογράφους ήταν κατηγορηματικός: το US Open θα πραγματοποιηθεί όπως σχεδιάστηκε, δηλαδή χωρίς φιλάθλους από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 13 Σεπτέμβρη.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη φετινή διεξαγωγή του US Open. Δεν θα υπάρχουν θεατές αλλά μπορείτε να τα δείτε όλα στην τηλεόραση που, αυτή τη στιγμή, είναι μια χαρά λύση! Οι αρχές της διοργάνωσης θα πάρουν πολύ αυστηρά προστατευτικά μέτρα. Η Νέα Υόρκη βρίσκεται πια σε πολύ καλή κατάσταση. Οι αριθμοί που έχουμε είναι οι μικρότεροι από την έναρξη της πανδημίας" ανέφερε ο Κουόμο.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η ιδέα της μεταφοράς του Σινσινάτι στη Νέα Υόρκη με το τουρνουά αυτό να διεξάγεται μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της δράσης στο Grand Slam της Αμερικής.

Επίσης, ΔΕΝ θα διεξαχθούν προκριματικοί γύροι με τους τενίστες που θα διεκδικούσαν την πρόκρισή τους εκεί να ανταμείβονται με αποζημίωση από την USTA!

Και τώρα μένει να δούμε ποιος θα δηλώσει συμμετοχή...

Οι κορυφαίοι άντρες τενίστες (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ) είναι πολύ διστακτικοί για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ θα είναι απών λόγω τραυματισμού.

Από τις γυναίκες, η Σιμόνα Χάλεπ, με πληροφορίες που βγαίνουν από τον στενό της κύκλο, θεωρεί απίθανο το ενδεχόμενο να παίξει στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ