ΤΕΝΙΣ

Επίσημο: Ακυρώθηκε το Citi Open

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Nick Kyrgios, of Australia, during a semifinal at the Citi Open tennis tournament Saturday, Aug. 3, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns the ball to Nick Kyrgios, of Australia, during a semifinal at the Citi Open tennis tournament Saturday, Aug. 3, 2019, in Washington. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Το απόγευμα της Δευτέρας η ΑΤΡ ανακοίνωσε την αναβολή του Citi Open, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την εβδομάδα 14 - 21 Αυγούστου στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το 500αρι τουρνουά της DC θα ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στο Tour της ΑΤΡ μετά την αναστολή λειτουργίας. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση στις ΗΠΑ δεν άφησε περιθώρια στους διοργανωτές και η ακύρωση ήταν η μόνη λύση.

Ο chairperson του Citi Open, Μαρκ Έιν, εξέδωσε ανακοίνωση με την συγκεκριμένη απόφαση, μη θέλοντας να επεκταθεί στους λόγους που οδήγησαν τους διοργανωτές στην αναβολή του θεσμού για το 2021.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Υπάρχουν πολλά άλυτα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των περίεργων περιορισμών στα ταξίδια ανά τον κόσμο, όπως και των θεμάτων υγείας και ασφάλειας που μας αναγκάζουν να ακυρώσουμε το τουρνουά.

Ζητούμε συγγνώμη σε όλους όσους είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βρίσκονται και φέτος εδώ. Η ασφάλεια και υγεία όλων μας, είναι προτεραιότητα. Κοιτάμε από τώρα το Citi Open 2021 και θέλουμε να είναι ένα από τα ομορφότερα τουρνουά της νέας σεζόν".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ