ΤΕΝΙΣ

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece returns the ball to Elena Rybakina of Kazakhstan during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St.Petersburg, Russia, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Maria Sakkari of Greece returns the ball to Elena Rybakina of Kazakhstan during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match in St.Petersburg, Russia, Saturday, Feb. 15, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Σάκκαρη, παρέα με τον προπονητή της, Τομ Χιλ, για να γιορτάσει τα γενέθλια της.

Η 24χρονη πρωταθλήτρια βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο την περασμένη εβδομάδα και προπονήθηκε στη βάση της, ενόψει της επιστροφής της στην ενεργό δράση στις αρχές Αυγούστου.

Η Μαρία έμεινε επτά ημέρες στο Μονακό, όμως επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στη χώρα μας για να γιορτάσει με τους δικούς της τα 25α γενέθλιά της, τα οποία κλείνει το ερχόμενο Σάββατο.

Βέβαια, δεν θα κάτσει για πολύ στην Αθήνα, μιας και στις 3 Αυγούστου ξεκινάει το Ladies Open του Παλέρμο, όπου και θα αγωνιστεί.

Αυτό σημαίνει πως την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην γειτονική Ιταλία, ώστε να λάβει μέρος στο πρώτο τουρνουά της WTA, στην μετά κορονοϊό εποχή.

Αμέσως μετά, θα ταξιδέψει στην Τσεχία για να αγωνιστεί στο Prague Open της Πράγας, που θα διεξαχθεί και αυτό στη χωμάτινη επιφάνεια.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ