ΤΕΝΙΣ

Επέστρεψε με τίτλο ο Βαβρίνκα

Switzerland's Stan Wawrinka hits a forehand to Bulgaria's Grigor Dimitrov in the quarterfinals of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Switzerland's Stan Wawrinka hits a forehand to Bulgaria's Grigor Dimitrov in the quarterfinals of the Mexican Open tennis tournament in Acapulco, Mexico, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα κατέκτησε τον τίτλο στο Τσάλεντζερ τουρνουά της Πράγας και έδειξε ιδιαίτερα κεφάτος ενόψει της clay court season που ακολουθεί.

Μπορεί να μην βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να αγωνιστεί στις δυο πολύ δυνατές διοργανώσεις της Νέας Υόρκης, όμως ο Stan The Man ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του Roland Garros.

Ο Ελβετός επέλεξε να μην ταξιδέψει στις ΗΠΑ φέτος, ελέω της έξαρσης του κορονοϊού και αυτή την εβδομάδα έδωσε το παρών στο ΑΤΡ 125 τουρνουά της Πράγας.

Στον τελικό της Κυριακής δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να υπερισχύσει του Ρώσου Άσλαν Καράτσεφ, κατακτώντας τον τίτλο με7-6(2), 6-4, μετά από μια ώρα και 46 λεπτά μάχης.

Έτσι, έκανε δικό του τον πρώτο του τίτλο σε Τσάλεντζερ τουρνουά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Άλλωστε, η τελευταία του παρουσία σε τέτοια διοργάνωση, ήταν τον Ιούνιο του 2010.

Αυτός ήταν ο 7ος τίτλος καριέρας σε Τσάλεντζερ για τον 35χρονο Ελβετό, που είχε να πανηγυρίσει κατάκτηση θεσμού από το 2017, όταν είχε κερδίσει στον τελικό του 250αριου τουρνουά της Γενεύης, τον Μίσα Ζβέρεφ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ