ΤΕΝΙΣ

Έπαιξε στα ίσια, αλλά έχασε ο Χάας

Germany's Tommy Haas serves to Belgium's Ruben Bemelmans during their Men's Singles Match on the opening day at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 3, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Germany's Tommy Haas serves to Belgium's Ruben Bemelmans during their Men's Singles Match on the opening day at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 3, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Τόμι Χάας δείχνει ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, στα 42 του, βάζοντας... δύσκολα στον Ντόμινικ Τιμ.

Μήπως να το ξανασκεφτεί; Ο Τόμι Χάας γύρισε τον χρόνο πίσω για ακόμα μια μέρα στο Βερολίνο και το τουρνουά BetAces! O 42χρονος παλαίμαχος Γερμανός έπαιξε στα ίσια τον αγώνα του κόντρα στο τωρινό Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντομινίκ Τιμ, ήταν μάλιστα καλύτερος στο πρώτο σετ όπου και έχασε δύο set points, αλλά τελικά ηττήθηκε από τον 15 χρόνια νεότερο του Αυστριακό τενίστα με 7-6(4), 6-3.

Οι δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Χάας ήρθαν στο 6-5 του πρώτου σετ όταν και είχε διπλό set point στο σερβίς του Τιμ που έκανε αρκετά λάθη στο πρώτο σετ, είναι η αλήθεια. Εκεί όμως, έπαιξε πολύ επιθετικά και του βγήκε και στη συνέχεια έκανε το 1-0 στο tie break που ακολούθησε δίνοντας δυνατό πλήγμα στις ελπίδες του Γερμανού για μια ανέλπιστη νίκη!

Δεν τα παράτησε, φυσικά, στο δεύτερο σετ ο πάντα ανταγωνιστικός Χάας αλλά του έλειψε η σπιρτάδα και η πίστη στη νίκη που είχε στην αρχή του ματς με τον Τιμ να κάνει το 2-0 με πιο ελεγχόμενο τρόπο. Όπως έπαιξε, πάντως, ο Χάας αυτές τις μέρες στο Βερολίνο, μια θέση στο Τοπ 50 του κόσμου σήμερα την είχε άνετα!

Αντίπαλος του Τιμ στον τελικό θα είναι ο Γιανίκ Σίνερ που επικράτησε του Μπαουτίστα Αγούτ με 7-6(5), 6-2.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ