ΤΕΝΙΣ

Εντυπωσιάζει η Χάλεπ, "τρόμαξε" αλλά προκρίθηκε η Κέρμπερ

Romania's Simona Halep celebrates after defeating Japan's Naomi Osaka during their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 22, 2018. (AP Photo/Ng Han Guan)
Romania's Simona Halep celebrates after defeating Japan's Naomi Osaka during their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 22, 2018. (AP Photo/Ng Han Guan) AP

Η Σιμόνα Χάλεπ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία αφού προκρίθηκε εύκολα απέναντι στην Οσάκα, αντίθετα η Αντζελίκ Κέρμπερ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Χσιεχ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σιμόνα Χάλεπ η οποία πέρασε εύκολα στην οκτάδα του Αυστραλιανού Όπεν. Η Ναόμι Οσάκα το πάλεψε απέναντι στη Ρουμάνα, ωστόσο ηττήθηκε με 6-3, 6-2.

Το εντυπωσιακό για τη Χάλεπ είναι ότι έδειξε να μην την έχει επηρεάσει η μονομαχία της με την Λόρεν Ντέιβις που κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες και κόντρα στη Γιαπονέζα αντίπαλο της επιβεβαίωσε όσους τη θεωρούν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά.

Το κλειδί της αναμέτρησης ήταν η αποτελεσματικότητα της Ρουμάνας στα break points που της παρουσιάστηκαν. Η Χάλεπ κατάφερε να τελειώσει τις πέντε από τις επτά ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, σε αντίθεση με την Οσάκα που είχε μόλις 1/7.

Μεγάλο ματς έγινε ανάμεσα στην Κέρμπερ και την Σου Γουέι Χσιεχ. Η Γερμανίδα κατάφερε μετά από 2 ώρες και 11 λεπτά να πάρει τη νίκη με 4-6, 7-5, 6-2. Αυτό ήταν και το πρώτο σετ το οποίο έχασε η Κέρμπερ στο τουρνουά με την αθλήτρια από την Κινεζική Ταϊπέι να ολοκληρώνει την εντυπωσιακή παρουσία της στο Αυστραλιανό Όπεν έχοντας αποκλείσει νωρίτερα τις Μουγκουρούθα και Ραντβάνσκα.

Αντίπαλος της Κέρμπερ στον προημιτελικό θα είναι η Μάντισον Κις. Η Αμερικανίδα πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Καρολίν Γκαρσία με 6-3, 6-2 και για δεύτερη φορά μετά το 2015 θα αγωνιστεί στις "8" του Αυστραλιανού Όπεν.

Photo credits: AP Photo/Ng Han Guan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ