ΤΕΝΙΣ

'Εμαθε αντίπαλο η Σάκκαρη στο Παλέρμο

Greece's Maria Sakkari reacts after winning a point against Petra Kvitova of the Czech Republic during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Andy Wong)
Greece's Maria Sakkari reacts after winning a point against Petra Kvitova of the Czech Republic during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Andy Wong) AP PHOTO/ANDY WONG

Στο τουρνουά του Παλέρμο, η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη στον πρώτο γύρο με τη δίδυμη αδερφή της Καρολίνα Πλίσκοβα, την Κριστίνα Πλίσκοβα.

Και ναι, η πρώτη κλήρωση βασικού ταμπλό επαγγελματικού τουρνουά τένις μετά από πέντε μήνες είναι γεγονός. Και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το τι περιλαμβάνει.

Μπορεί το χωμάτινο τουρνουά του Παλέρμο να πέρασε μια γερή "τρομάρα" καθώς μια τενίστρια που δεν γνωρίζουμε ακόμα το όνομά της, και θα συμμετείχε στο τουρνουά, βρέθηκε θετική στον Covid-19 με συνέπεια να αποσυρθεί άμεσα αλλά η διοργάνωση θα ξεκινήσει κανονικά τη Δευτέρα.

Και, ευτυχώς, η τενίστρια αυτή δεν είναι η Μαρία Σάκκαρη που συμμετέχει κανονικά, από το Νο3 του ταμπλό και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της, όπως και όλες οι κοπέλες, μετά από πέντε πρωτοφανείς μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Η Μαρία, κοιτώντας το ταμπλό του Παλέρμο, δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα από καμία αντίπαλό της και, αν βρεθεί σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να θεωρείται και ένα εκ των φαβορί για το τρόπαιο.

Φυσικά, μετά από πέντε μήνες δίχως επίσημο αγώνα, η ιδιαιτερότητα του τουρνουά είναι δεδομένη και όλα μπορούν να συμβούν, πόσο μάλλον στην WTA.

Σε κάθε περίπτωση, η SakkAttack παίζει το πρώτο της επίσημο ματς μετά τον γύρο των "16" στη Ντόχα, με τη δίδυμη αδερφή της Καρολίνα Πλίσκοβα, την Κριστίνα Πλίσκοβα, μια ποιοτική τενίστρια που δεν έχει βέβαια την ποιότητα της πολύ πιο "φημισμένης" αδερφής της.

Ευρισκόμενη στο κάτω μέρος του ταμπλό και στο Νο3, η Μαρία παίζει με μία εκ των Σοριάνα Κιρστέα και της Σάρα Εράνι που βρίσκεται πια στην δύση της καριέρας της στον δεύτερο γύρο ενώ στα προημιτελικά δυσκολεύει η κατάσταση καθώς παίζει λογικά με μία εκ των Αλεξάντροβα ή Μλαντένοβιτς.

Στα ημιτελικά, πέφτει πάνω στην περσινή φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός, Μαρκέτα Βοντρούσοβα που αποτελεί το Νο2 του ταμπλό.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Πέτρα Μάρτιτς(Νο1 του ταμπλό), Ντάρια Κασάτκινα, Ελίζ Μέρτενς, Ανέτ Κονταβέιτ και Ντόνα Βέκιτς που συνθέτουν μια πολύ δυναμική πεντάδα.

PALERMO LADIES OPEN DRAW - OOP (-1h)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ