ΤΕΝΙΣ

Εκτός US Open ο Ναδάλ

Εκτός US Open ο Ναδάλ

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Ραφαέλ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από το φετινό US Open δίνοντας τέλος στα όποια σενάρια έλεγαν ότι μπορεί τελικά να έκανε το ταξίδι στις ΗΠΑ!

O 34χρονος τενίστας είναι η προσωποποίηση της "φωνής της λογικής" και αυτήν άκουσε παίρνοντας τελικά την πολύ δύσκολη απόφαση να μην υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Νέα Υόρκη μέσα σε ένα πλαίσιο πλήρους αβεβαιότητας που επικρατεί στον πλανήτη μας εξαιτίας του κορονοϊού.

"Μετά από πολλές σκέψεις, αποφάσισα να μην παίξω στο φετινό US Open. Η κατάσταση είναι περίπλοκη διεθνώς, τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται και φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουμε έλεγχο της κατάστασης. Θέλω να δώσω όλο τον σεβασμό μου στην USTA, στους διοργανωτές του US Open και στην ATP για την προσπάθειά τους να διεξάγουν το τουρνουά για τους παίκτες και για τους θεατές μέσα από την τηλεόραση. Είναι μια απόφαση που ποτέ δεν θα ήθελα να πάρω αλλά αποφάσισα να ακούσω την καρδιά μου που μου λέει να μην ταξιδέψω" ανέφερε ο "ταυρομάχος".

Μιλάμε, φυσικά, για ένα τεράστιο πλήγμα για τη διοργάνωση που πόνταρε πολλά στην παρουσία των Ναδάλ και Τζόκοβιτς. Τελικά, ούτε ο Ρότζερ Φέντερερ ούτε ο Ραφαέλ Ναδάλ θα παίξουν στην διοργάνωση του 2020, κάτι που αυτόματα μειώνει πάρα πολύ το πρεστίζ της. Προς το παρόν, μόνο ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει αποσύρει τη συμμετοχή του από τους Big3 και δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει αν τελικά το τουρνουά προχωρήσει κανονικά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ