ΤΕΝΙΣ

Εκτός US Open και ο Βαβρίνκα

Switzerland's Stan Wawrinka walks between points during his Round 1 match against Frances Tiafoe of the U.S., at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Monday, Feb. 24, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Switzerland's Stan Wawrinka walks between points during his Round 1 match against Frances Tiafoe of the U.S., at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Monday, Feb. 24, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα απέσυρε τη συμμετοχή του από το US Open, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μετά τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, οι διοργανωτές του US Open βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να ακούσουν ότι ακόμη ένας παλιός πρωταθλητής στη Νέα Υόρκη, δεν θα αγωνιστεί φέτος στο τουρνουά. Ο λόγος για τον νικητή του 2016 στο Flushing Meadows, Σταν Βαβρίνκα, ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από την διοργάνωση… ελέω κορονοϊού.

Ο πολύπειρος Ελβετός, που ταλαιπωρήθηκε τους τελευταίους μήνες από αρκετά προβλήματα τραυματισμών, δεν θα δώσει το παρών στο Grand Slam των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα στους διοργανωτές.

Ο Σταν πάντως ήταν από τους αθλητές που ήταν ξεκάθαροι εξ’ αρχής όσον αφορά το τουρνουά.

Πιο συγκεκριμένα, είχε τονίσει πριν αρκετές εβδομάδες, πως αν δεν αλλάξει η κατάσταση με τον Covid-19, δεν υπάρχει πιθανότητα να αφήσει την Ευρώπη και να βάλει σε κίνδυνο την υγεία του για να παίξει τένις.

Τι σημαίνει αυτήν η απόσυρση ; Ότι από τους επτά εν ενεργεία τενίστες οι οποίοι έχουν κερδίσει Grand Slam, θα λείπουν οι τέσσερις (Ναδάλ, Φέντερερ, Βαβρίνκα, Ντελ Πότρο). Δεν το λες και καλό μαντάτο για τους Αμερικανούς.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ