ΤΕΝΙΣ

Εκτός US Open η πρώην κάτοχος Κουζνέτσοβα

Svetlana Kuznetsova, of Russia, serves to Ashleigh Barty, of Australia, during the Western & Southern Open tennis tournament, Saturday, Aug. 17, 2019, in Mason, Ohio. (AP Photo/John Minchillo)
Svetlana Kuznetsova, of Russia, serves to Ashleigh Barty, of Australia, during the Western & Southern Open tennis tournament, Saturday, Aug. 17, 2019, in Mason, Ohio. (AP Photo/John Minchillo) AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Οι ανακοινώσεις απόσυρσης από το US Open, συνεχίζονται στο επαγγελματικό tour. Τελευταία προσθήκη στο απουσιολόγιο του Αμερικανικού Όπεν η πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2004, Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

Με post που ανάρτησε στο Instagram, η 35χρονη Ρωσίδα που βρίσκεται στο Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης, ανακοίνωσε την απόφασή της να μην ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, λόγω της αβέβαιης κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως είναι λογικό, το πρώην Νο1 του κόσμου δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Western & Southern Open που θα γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα (23/08), στις ίδιες εγκαταστάσεις.

"Λόγω της αβέβαιης κατάστασης με τον κορονοϊό και αφού δεν μπορώ να πάρω όλη την ομάδα μαζί μου, πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην συμμετάσχω στο Σινσινάτι και το US Open. Νιώθω πολύ λυπημένη γιατί ανυπομονούσα για αυτά τα τουρνουά, όμως η πανδημία άλλαξε όλα τα πλάνα μας. Ελπίζω η κατάσταση να είναι πιο θετική για τα επόμενα τουρνουά που ακολουθούν" έγραψε η Κουζνέτσοβα.

Το 2004 η Κουζνέτσοβα κέρδισε τη συμπατριώτισσά της, Έλενα Ντεμεντίεβα στον τελικό του US Open κατακτώντας τον πρώτο από τους δύο Grand Slam τίτλους που έχει στην καριέρα της (Roland Garros 2009).

Η Άσλει Μπάρτι, Νο1 του κόσμου καθώς και οι Ελίνα Σβιτολίνα, Κίκι Μπερτένς, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι δεν θα παίξουν στο φετινό Αμερικανικό Όπεν.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ