ΤΕΝΙΣ

Εκτός Ρολάν Γκαρός ο Φέντερερ

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 22, 2018.(AP Photo/Dita Alangkara)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 22, 2018.(AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί σε κανένα χωμάτινο τουρνουά συμπεριλαμβανομένου και του Ρολάν Γκαρός.

Από πέρσι είναι φανερό ότι ο Ρότζερ Φέντερερ προσέχει για να έχει. Συμμετέχει σε όσα τουρνουά μπορεί, δεν υπερβάλει και προσπαθεί να φροντίζει το σώμα του για να μπορεί να παίζει σε όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό στο ψηλότερο επίπεδο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι βαδίζει προς το 37ο έτος της ηλικίας του (το συμπληρώνει στις 8 Αυγούστου).

Έτσι, ο "μαέστρος" ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί σε κανένα χωμάτινο τουρνουά. "Έχω ήδη μιλήσει με την ομάδα μου και δεν θα παίξω καθόλου στο χώμα φέτος" αποκάλυψε ο Φέντερερ σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Μάλιστα, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ο δημοσιογράφος έσπευσε να διευκρινίσει εάν αυτό ισχύει και για το Ρολάν Γκαρός με τον Ελβετό να μην περιθώρια αμφισβίτησης της δήλωσης του τονίζοντας: "Ναι, αυτό μόλις είπα. Το Γαλλικό Όπεν είναι επίσης σε χώμα…”.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Φέντερερ θα ακολουθήσει μία προετοιμασία με φόντο το αγαπημένο του Γουΐμπλεντον.

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ