ΤΕΝΙΣ

Έξω ο Παγδατής, ξεκούραστα ο Φέντερερ

Έξω ο Παγδατής, ξεκούραστα ο Φέντερερ
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Μάρκος Παγδατής έχασε σε τρία σετ από τον Μάριν Τσίλιτς, ενώ μία πολύ εύκολη νίκη επί του Βίκτορ Χανέσκου πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Μάριν Τσίλιτς εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Μάρκου Παγδατή, νικώντας τον αρκετά εύκολα με 6-3, 6-4, 6-4 στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον.

Ο Κύπριος τενίστας δεν κατάφερε να απειλήσει το Νο10 του ταμπλό και για δεύτερο συνεχόμενο Γκραν Σλαμ αποκλείστηκε μόλις στον πρώτο του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Ρότζερ Φέντερερ έχασε μόλις πέντε games από τον Βίκτορ Χανέσκου, φτάνοντας σε μία επιβλητική νίκη με 6-3, 6-2, 6-0. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην επιστροφή του σε Γκραν Σλαμ ο Άντι Μάρεϊ, αφού μπροστά στο κοινό του επικράτησε άνετα με 6-4, 6-3, 6-2 του Μπέντζαμιν Μπέκερ.

Στην πιο ενδιαφέρουσα μάχη της βραδιάς, ο Λέιτον Χιούιτ νίκησε με 6-4, 7-5, 6-3 το Νο11 του ταμπλό, Στάνισλας Βαβρίνκα. Ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς ηττήθηκε στη σερβική μονομαχία από τον Βίκτορ Τροΐτσκι, ενώ στα τρία σετ προκρίθηκαν οι Τσόνγκα και Γιούζνι απέναντι στους Γκοφέν και Χάασε. Δίχως προβλήματα προκρίθηκε και ο Γιέρζι Γιάνοβιτς επί του 18χρονου Κάιλ Έντμουντ, ενώ ο Μπενουά Περ έχασε ένα σετ από τον Ρουμάνο Άντριαν Ούνγκουρ, αλλά τελικά πήρε το εισιτήριο για το 2ο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ