ΤΕΝΙΣ

Έξαλλος με τον επόπτη γραμμής ο Τσιτσιπάς: "Αυτός ο μαλ...ς με έχει γαμ..."

Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his third round match against Georgia's Nikoloz Basilashvili at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Greece's Stefanos Tsitsipas reacts during his third round match against Georgia's Nikoloz Basilashvili at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 3-1 σετ και πέρασε στους "16", αλλά στο τρίτο σετ έγινε έξαλλος με τον επόπτη γραμμής για μια φάση και εκστόμισε διάφορα... γαλλικά. (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Australian Open. O 20χρονος Έλληνας τενίστας κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 σετ (6-3, 3-6, 7-6, 6-4) του Νικολόζ Μπασιλασβίλι και να προκριθεί στους "16" του τουρνουά!

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που φτάνει τόσο μακριά στο τουρνουά. Για να καταφέρει πάντως να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του σπουδαίου Ρότζερ Φέντερερ!

Στο τρίτο σετ, το οποίο εντέλει κατέκτησε στο τάι μπρέικ, ο Τσιτσιπάς έγινε έξαλλος με τον επόπτη γραμμής σε μια φάση και βγήκαν διάφορα... γαλλικά από το στόμα του. Στα ελληνικά βέβαια, ώστε να μην τον καταλαβαίνει κανείς άλλος!

Ο Τσιτσιπάς είχε σετ πόιντ, προηγούμενος 5-3 στα γκέιμ. Ο διαιτητής στο σερβίς του έδωσε μέσα, ενώ ο επόπτης γραμμής φώναξε άουτ και ο πόντος έπρεπε να επαναληφθεί. Ο Μπασιλασβίλι έσωσε το μπρέικ και αυτό έκανε έξαλλο τον Τσιτσιπά ο οποίος φώναζε: "Αυτός ο μαλ...ς με έχει γαμ...! Γ... το σπίτι του".

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ