ΤΕΝΙΣ

Έκανε επέμβαση ο Τζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila)
Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε ότι τελικά έκανε επέμβαση στο δεξιό αγκώνα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία επιστροφής του στα κορτ.

Τελικά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να μπορέσει να αποκαταστήσει το πρόβλημα τραυματισμού στον αγκώνα του δεξιού χεριού. Ο Σέρβος τενίστας είχε ενοχλήσεις εδώ και δύο χρόνια, έκανε ότι μπορούσε για να αποφύγει την επέμβαση, αλλά τελικά αποφάσισε να την κάνει.

Αυτό συνέβη και ο "Νόλε" με δήλωση του στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία επιστροφής του στα κορτ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: ''Παιδιά, σας χρωστάω κάποια νέα για την αποθεραπεία μου. Κουβαλούσα αυτόν τον τραυματισμό στον αγκώνα τα τελευταία δυο χρόνια και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, είδα πάρα πολλούς γιατρούς.

Για να είμαι ειλικρινής, υπήρχαν πολλές διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές διαγνώσεις και διαφορετικές προτάσεις από τους γιατρούς. Δεν ήταν εύκολο για εμένα να επιλέξω τι θα πρέπει να κάνω τελικά.

Πέρασα 6 μήνες χωρίς να παίζω τένις την προηγούμενη χρονιά, ευελπιστώντας πως θα επανέλθω τελείως καλά. Δυστυχώς όμως και πάλι ένιωσα πόνο. Πραγματικά μου έλειψε να αγωνίζομαι, είναι στο αίμα μου αυτό και για αυτό έπρεπε να ''παλέψω'' στο Αυστραλιανό Όπεν.

Όπως και να έχει, συμφώνησα με την ομάδα μου πως μετά την Αυστραλία, θα ακολουθούσα διαφορετικές μεθόδους αποθεραπείας. Λίγες μέρες πριν λοιπόν, αποδέχθηκα να κάνω μια μικρή επέμβαση στον αγκώνα μου. Φαίνεται πως βρίσκομαι σε καλό δρόμο αυτή τη στιγμή για να επανέλθω τελείως καλά. Είναι μια... πορεία η οποία δεν τελείωσε ακόμη, μπορώ να πω. Μαθαίνω πολλά μέσα από αυτό και είμαι ευγνώμων.

Πάντα πρόσεχα το σώμα μου και έψαχνα τους πιο φυσικούς τρόπους να αποθεραπευτώ και το σώμα μου με αντάμειψε για αυτό με κάποια τρομερά χρόνια στο tour. Είμαι πολύ αισιόδοξος και ενθουσιασμένος να ακολουθήσω την αποθεραπεία μου, ώστε να επιστρέψω στο μέρος που αγαπώ περισσότερο από όλα. Στο court. Θα σας κρατώ ενήμερους και σας ευχαριστώ που συνεχίζεται να με υποστηρίζετε".

Δείτε το σχετικό ποστ του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ