ΤΕΝΙΣ

Εγκατέλειψε το Wimbledon ο Κύργιος

Εγκατέλειψε το Wimbledon ο Κύργιος

Πρόωρα και άδοξα ολοκληρώθηκε το φετινό Wimbledon για τον Νικ Κύργιο. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός είχε ενοχλήσεις στο ισχίο και εγκατέλειψε την αναμέτρησή του με τον Πιέρ Ουγκ Χέρμπερτ έπειτα από δυο χαμένα σετ.

Μπορεί να μην ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες για μια καλή πορεία στο φετινό Wimbledon, εντούτοις το τρίτο Grand Slam της σεζόν ολοκληρώνεται άδοξα και πρόωρα για τον Νικ Κύργιο. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, έμεινε μόλις 58 λεπτά στο court, προτού εγκαταλείψει με ενοχλήσεις στο ισχίο την αναμέτρηση με τον Πιέρ Ουγκ Χέρμπερτ στο πλαίσιο του πρώτου γύρου.

O Κύργιος είχε χάσει τα δυο σετ με 6-3 και 6-4 αντίστοιχα, όταν κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή για να του επιβεβαιώσει πως δεν θα συνέχιζε να αγωνίζεται και να επιβάρυνε την κατάστασή του. Ο Κύργιος φαινόταν από το ξεκίνημα ότι δεν ήταν καλά, δεν μπορούσε να σταθεί όπως θα ήθελε και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να σταματήσει τον αγώνα μετά το φινάλε του δεύτερου σετ.

Αυτό είναι το τρίτο φετινό Grand Slam που δεν καταφέρνει να φτάσει στον 3ο γύρο και το πρώτο από το US Open του 2015 που αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο. Ο Νο20 της ATP τενίστας, κινδυνεύει να χάσει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, θυμίζοντας πως πέρυσι έφτασε μέχρι τους "16" του Wimbledon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ