ΤΕΝΙΣ

Εγκατέλειψε ο Κύργιος, στον τελικό ο Βαβρίνκα

Εγκατέλειψε ο Κύργιος, στον τελικό ο Βαβρίνκα

Η αναμέτρηση του Στάνισλας Βαβρίνκα με τον Νικ Κύργιο ολοκληρώθηκε με εγκατάλειψη.Ο Κύργιος υπέκυψε στο πρόβλημα που είχε με την πλάτη του και ο Ελβετός πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Dubai Tennis Championships.

Ο ημιτελικός του Στάνισλας Βαβρίνκα με τον Νικ Κύργιο ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς και ο προηγούμενος μεταξύ τους αγώνας, δηλαδή με εγκατάλειψη. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας είχε πρόβλημα με την πλάτη του και ο Ελβετός αντίπαλός του πήρε μέσα σε 45 λεπτά την πρόκριση για τον σαββατιάτικο (26/2) τελικό του Dubai Tennis Championships.

Οι δυο τους συναντήθηκαν έξι μήνες μετά το επεισόδιο που είχαν στο Μόντρεαλ για το Rogers Cup. Τότε, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με εγκατάλειψη, αυτή τη φορά όμως ο 20χρονος ήταν εκείνος που δεν συνέχισε. Ο Κύργιος, ο οποίος πήρε ιατρικά τάιμ άουτ χθες και σήμερα, δεν μπορούσε να παίξει το καλύτερό του τένις.

Ύστερα από 45 λεπτά στο court και ενώ ο Βαβρίνκα ήταν μπροστά με 6-4 και 3-0, ο Κύργιος ενημέρωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης πως δε θα συνέχιζε. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Ελβετού τενίστα σε τρεις μεταξύ τους αγώνες. Θα είναι ο δεύτερος τελικός του για φέτος, αφού την πρώτη εβδομάδα της χρονιάς είχε κατακτήσει το Chennai Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ