ΤΕΝΙΣ

Δυνατό τεστ για Τσιτσιπά στο Αμβούργο

Stefanos Tsitsipas, of Greece, serves to Albert Ramos-Vinolas, of Spain, during the first round of the US Open tennis championships, Monday, Aug. 31, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, serves to Albert Ramos-Vinolas, of Spain, during the first round of the US Open tennis championships, Monday, Aug. 31, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Πριν από το Roland Garros, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δοκιμαστεί στο Hamburg European Open με αντίπαλο τον Πάμπλο Κουέβας, σε ένα πολύ δυνατό τεστ για εκείνον.

Έναν πολύ έμπειρο χωματά θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σήμερα για το 2ο γύρο του Hamburg European Open. Στο δεύτερο παιχνίδι του κεντρικού court στο Rothenbaum Tennis Center, ο Έλληνας πρωταθλητής θα τεθεί αντιμέτωπος (15:30) με τον Πάμπλο Κουέβας με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ ετοιμότητας για τον 22χρονο άσο κόντρα σε έναν πολύ έμπειρο και δυνατό τενίστα στο χώμα, στην τρίτη τους συνάντηση στο tour. Στα δύο προηγούμενα ραντεβού τους, ο Στέφανος είχε κερδίσει με straight sets νίκες τον Ουρουγουανό, το 2017 στο indoor hard court τουρνουά της Αμβέρσας και το 2019 στον τελικό του χωμάτινου Estoril Open.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει (13:30) η αναμέτρηση του Κάρεν Κατσάνοφ με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, στο ζευγάρι το οποίο διασταυρώνεται στα προημιτελικά με αυτό του Τσιτσιπάς - Κουέβας. Ούμπερ - Βέσελι και Ρουντ - Φονίνι τα δύο υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος στο Αμβούργο.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ