ΤΕΝΙΣ

Δυνατό τεστ για Ναδάλ στην επιστροφή του στο χώμα

Δυνατό τεστ για Ναδάλ στην επιστροφή του στο χώμα

Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή κλήρωση για τον Ράφαελ Ναδάλ στο Rome Masters καθώς ο σπουδαίος Ισπανός θα κληθεί να αντιμετωπίσει, στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, τον συμπατριώτη του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ο οποίος προέρχεται από τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Ο Καρένιο Μπούστα ήταν ο μοναδικός unseeded τενίστας που πήρε απευθείας την πρόκριση στο 2ο γύρο του Ιταλικού τουρνουά, λόγω της καθυστερημένης προσέλευσής του στη Ρώμη, μετά τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του US Open την περασμένη Παρασκευή.

Ο Ναδάλ που επιστρέφει για πρώτη φορά στο tour μετά τον περασμένο Μάρτιο, θα χρειαστεί να παρουσιαστεί πανέτοιμος από το ξεκίνημά του στο αγαπημένο του τουρνουά, εκεί που έχει κατακτήσει 9 από τα 35 συνολικά Masters της τροπαιοθήκης του.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει το απόλυτο των νικών σε πέντε αναμετρήσεις με τον Καρένιο Μπούστα, με πιο πρόσφατη τη straight sets νίκη του στο φετινό Australian Open.

Σε περίπτωση που ο 34χρονος Ισπανός επιβεβαιώσει τα προγνωστικά κόντρα στον συμπατριώτη του, στον 3ο γύρο πιθανότατα θα συναντήσει τον φιναλίστ του Western & Southern Open, Μίλος Ράονιτς.

Σβάρτσμαν, Ρούμπλεφ, Τσιτσιπάς, Σαποβάλοφ, Ντιμιτρόφ και Φονίνι είναι επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό και ενδεχομένως να συναντήσει κάποιους από αυτούς στην πορεία του προς το La Decima στη Ρώμη.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ