ΤΕΝΙΣ

Δυναμώνει το γόνατο ο Ντελ Πότρο

Juan Martin Del Potro of Argentina plays a return to Denis Shapovalov of Canada during the Queens Club tennis tournament in London, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Juan Martin Del Potro of Argentina plays a return to Denis Shapovalov of Canada during the Queens Club tennis tournament in London, Wednesday, June 19, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο. (VIDEO)

Στις 27 Ιανουαρίου ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο δεξί γόνατο, τη δεύτερη μέσα σε ένα εξάμηνο μετά από αυτό το Καλοκαίρι του 2019.

Ο 31χρονος Αργεντινός που δεν έχει αγωνιστεί μετά την υποτροπή στον τραυματισμό του στο Queen's Championships τον Ιούνιο του 2019, περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και να επιστρέψει το συντομότερο στο tour. Το πρώην Νο3 και νυν Νο128 της παγκόσμιας κατάταξης, ανέβασε ένα βίντεο στο twitter, εκτελώντας καθίσματα (squats) με τη χρήση kettlebell.

Η επιστροφή του Ντελ Πότρο στο tour είναι άγνωστη αλλά το πιθανότερο σενάριο αναφέρει ότι θα παρακάμψει ολόκληρη τη χωμάτινη σεζόν και θα επιστρέψει στα τουρνουά στο γρασίδι, ένα χρόνο ακριβώς μετά την τελευταία του παρουσία στο tour.

Πηγή: Tennis24


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ