ΤΕΝΙΣ

Δύσκολη πρεμιέρα για Τζόκοβιτς

Novak Djokovic, of Serbia, returns to Stan Wawrinka, of Switzerland, during the fourth round of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 1, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Novak Djokovic, of Serbia, returns to Stan Wawrinka, of Switzerland, during the fourth round of the U.S. Open tennis championships, Sunday, Sept. 1, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez) AP PHOTO/EDUARDO MUNOZ ALVAREZ

Δύσκολη πρεμιέρα είχε στο Western & Southern Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος χρειάστηκε να επιστρέψει από break κάτω και στα δύο σετ για να πάρει τη νίκη με 7-6(2), 6-4 επί του Ρικάρντας Μπεράνκις.

Δύσκολη πρεμιέρα είχε στο Western & Southern Open ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος χρειάστηκε να επιστρέψει από break κάτω και στα δύο σετ για να πάρει τη νίκη με 7-6(2), 6-4 επί του Ρικάρντας Μπεράνκις. Ο Σέρβος χρειάστηκε 1 ώρα και 41 λεπτά στο Grandstand για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 30χρονου Λιθουανού, πρώην Νο1 στα juniors και να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης όπου τον περίμενε ο Τένις Σταντγκρεν, μετά τη σπουδαία επικράτηση επί του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ νωρίτερα με 6-7(4), 6-2, 7-6(5).

Παρά τη μέτρια εμφάνιση, ο Νόλε πέτυχε την 19η νίκη του σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια μέσα στο 2019 ενώ το πρόβλημα στον αυχένα που τον ανάγκασε να αποσυρθεί και από τα διπλά, φάνηκε να τον επηρεάζει και μέσα στο ματς, παίρνοντας ιατρικό τάιμ άουτ στο τέλος του 1ου σετ.

Ελπίζω να μην μου δημιουργηθεί φλεγμονή μετά το σημερινό ματς. Κάναμε ότι μπορούσαμε με τον φυσιοθεραπευτή και θα δούμε πως θα αντιδράσει αύριο. Με ενοχλούσε και έκανα τόσα διπλά λάθη (εφτά). Ο φυσιοθεραπευτής έκανε ότι μπορούσε για να νιώσω καλύτερα. Προσπάθησα να δω κάθε game διαφορετικά. Ο Ρικάρντας χτυπούσε πολύ καλά τη μπάλα, έπαιζε πολύ γρήγορα" είπε ο Τζόκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μέσω Zoom.

Ο 33χρονος Σέρβος, έμεινε πίσω με break στο 7ο game (4-3) του εναρκτήριου σετ, όμως απάντησε άμεσα (4-4) και κατάφερε να διατηρήσει το τέλειο ρεκόρ του στα tie breaks, κερδίζοντας το 18ο από τα 19 τελευταία tie breaks που έχει παίξει.

Στο 2ο σετ, ο Μπεράνκις προηγήθηκε δύο φορές με break (2-0, 4-2), όμως και πάλι ο Τζόκοβιτς απάντησε πολύ γρήγορα (2-1, 4-3) και κατάφερε με το τέταρτο break του στο ματς (5-4) να πάρει τις μπάλες και να σερβίρει για τη νίκη.

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ