ΤΕΝΙΣ

Διστακτικός και ο Γκοφάν ενόψει US Open

Belgium's David Goffin walks from the court following his third round loss to Russia's Andrey Rublev at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 25, 2020. (AP Photo/Andy Wong)
Belgium's David Goffin walks from the court following his third round loss to Russia's Andrey Rublev at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 25, 2020. (AP Photo/Andy Wong) AP

Φοβισμένος από την έξαρση του κορονοϊού στη Νέα Υόρκη και καθόλου σίγουρος για το αν ταξιδέψει στις ΗΠΑ φέτος, εμφανίστηκε ο Νταβίντ Γκοφάν σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο 29χρονος Βέλγος που την Κυριακή θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Ultimate Tennis Showdown της Γαλλίας, δεν είναι σίγουρος για το αν παίξει φέτος στο Grand Slam των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε από τη Νίκαια όπου βρίσκεται, για την έξαρση του κορονοϊού στη Νέα Υόρκη και πόσο αυτή η εξέλιξη επηρεάζει τις σκέψεις του. Αναλυτικά όσα είπε:

"Θα μου άρεσε πολύ να ταξιδέψω στις ΗΠΑ για να αγωνιστώ στο Αμερικανικό Όπεν, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα το κάνω. Τα κρούσματα κορονοϊού στη Νέα Υόρκη αυξάνονται συνεχώς και δεν είμαι σίγουρος αν το να πάω εκεί είναι καλή επιλογή. Θα κάνω προετοιμασία σε hard courts ενόψει του US Tour όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν ταξιδέψω για να παίξω.

Φυσικά οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε και τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Μέχρι στιγμής όμως, αυτό που καταλαβαίνω είναι πως το τουρνουά θα είναι ιδιαίτερα επίπονο για όλους. Ο Covid 19 είναι στον κόσμο του τένις. Θέλω να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Υόρκη και τότε θα αποφασίσω αν ταξιδέψω εκεί. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως δεν γίνει καν το τουρνουά”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ