ΤΕΝΙΣ

Διαμάχη Κύργιου - Κουκούσκιν στο Instagram

Nick Kyrgios, of Australia, takes a moment between points during a match against Dusan Lajovic, of Serbia, during the third round of the Miami Open tennis tournament, Sunday, March 24, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Jim Rassol)
Nick Kyrgios, of Australia, takes a moment between points during a match against Dusan Lajovic, of Serbia, during the third round of the Miami Open tennis tournament, Sunday, March 24, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Jim Rassol) AP PHOTO/JIM RASSOL

Ο Νικ Κύργιος θίχτηκε από μία αντίδραση του Μιχαήλ Κουκούσκιν στο Instagram και άνοιξε διάλογο με τον Κοζάκο τενίστα με αφορμή ένα ποστάρισμα της ATP.

Ο Νικ Κύργιος δεν χρειάζεται να παίζει τένις για να απασχολεί τα media . Το κάνει και μέσω των social media. Το βράδυ της Παρασκευής (19/7) η ATP ανάρτησε στο Instagram μία φωτογραφία του Ελληνοαυστραλού τενίστα και το εξής ερώτημα για το underarm serve (σέρβις από κάτω): " τακτική ή πρόβλημα;". Ο Μιχαήλ Κουκούσκιν, λοιπόν, αποφάσισε να αποκριθεί στο ερώτημα, αναρτώντας το εικονίδιο ενός αντίχειρα που δείχνει προς τα κάτω. Τι το ήθελε...

Ο Κύργιος θυμήθηκε έναν αγώνα του 2016, όταν είχε νικήσει εύκολα τον Κοζάκο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2-0 σετ (6-3, 6-3), και απάντησε ως εξής: " Μην ανησυχείς φίλε, δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω όταν σε έκανα κομμάτια στο Ντουμπάι". Ο Κουκούσκιν απάντησε λίγη ώρα αργότερα.

Διαμάχη Κύργιου - Κουκούσκιν στο Instagram

" Η απάντηση μου αφορούσε το σέρβις, όχι εσένα. Δεν χρειάζεται να είσαι αγενής με τους άλλους δίχως λόγο", έγραψε ο Κουκούσκιν, Νο. 45 στην παγκόσμια κατάταξη, που έχει όμως ρεκόρ 0-2 κόντρα στον Κύργιο. Λίγο μετά ο Κύργιος απάντησε με τη σειρά του: " Σου έδωσα απλά την άποψή μου για το παιχνίδι μας και την χρήση του σέρβις από κάτω".

Και κάπου εκεί ο διάλογος έλαβε τέλος...

Photo credits: AP Photo/Jim Rassol

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ