ΤΕΝΙΣ

Διαδικτυακό "πέσιμο" στον Ίσνερ

John Isner of the U.S. talks with the umpire during his semifinal match against Taylor Fritz of the U.S. at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Friday, Feb. 28, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
John Isner of the U.S. talks with the umpire during his semifinal match against Taylor Fritz of the U.S. at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Friday, Feb. 28, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Τζον Ίσνερ δέχθηκε διαδικτυακή επίθεση με αφορμή σχόλιο που έκανε στο Twitter.

Τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στις ΗΠΑτις τελευταίες ημέρες μετά την αποτρόπαιη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από την αστυνομία πήραν "μπάλα" και το Twitter του Τζον Ίσνερ. Αφορμή για το διαδικτυακό "πέσιμο" που δέχτηκε ο 35χρονος Αμερικανός τενίστας αποτέλεσαν τα σχόλια που έκανε για τις φθορές που υπάρχουν σε δημόσιες περιουσίες από το μένος των διαδηλωτών.

"Η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη είναι ένα ιστορικό μνημείο 205 ετών και μέρος θαλπωρής. Συλλάβετε αυτούς τους αναρχικούς χαμένους" ήταν το επίμαχο tweet του Ίσνερ πριν δεχτεί φυσικά ένα "ντου" σχολίων από κάτω!

"Είσαι θυμωμένος για αυτό αλλά δεν σε είδαμε να γράφεις κάτι για τη δολοφονία μαύρων πολιτών" ανέφερε ένα tweet ενώ ένα άλλο έλεγε: "Όλα αυτά γίνονται μετά από πάρα πολλά χρόνια συστηματικής εξόντωσης μαύρων πολιτών".

Ο 35χρονος τενίστας δέχτηκε και τα "πυρά" του διάσημου δημοσιογράφου στο τένις, Μπεν Ρότενμπεργκ που τα "έχωσε" στον συμπατριώτη του: "Αν η αντίδρασή σου, είτε ως φωνή είτε ως συναισθηματική αντίδραση για την καταστροφή ενός κτιρίου απ' ότι για τον θάνατο ενός ανθρώπου, να το σκεφτείς σοβαρά. Και αν μπορέσεις να κοιμηθείς το βράδυ, να ξυπνήσεις διαφορετικά".

Ο Ίσνερ πάντως δεν άφησε αναπάντητα τα μηνύματα δηλώνοντας: "Με παρεξηγήσατε. Όλες αυτές οι ταραχές και οι φθορές δεν τιμούν τους νεκρούς για τους οποίους υποτίθεται ότι γίνονται οι διαδηλώσεις. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς, αυτό" ανέφερε ο big John.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Rebecca Blackwell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ