ΤΕΝΙΣ

Δήλωσε συμμετοχή στα διπλά του Σινσινάτι ο Tζόκοβιτς

Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Serbia's Novak Djokovic celebrates after he beats Stefanos Tsitsipas of Greece in the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε συμμετοχή για τα διπλά του Western and Southern Open στο Σινσινάτι, του τουρνουά-προάγγελου του Αμερικανικού Όπεν, και μόνο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει τόσο στο Σινσινάτι όσο και στο US Open.

Ακόμα μια πληροφορία που δείχνει, ξεκάθαρα πια, τις προθέσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνιστεί στο φετινό Αμερικανικό Όπενήρθε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Ο 33χρονος τενίστας δήλωσε συμμετοχή για τα διπλά του Western and Southern Open στο Σινσινάτι, του τουρνουά-προάγγελου του Αμερικανικού Όπεν, και μόνο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει τόσο στο Σινσινάτι όσο και στο US Open.

Μαζί λοιπόν με τον καλό του φίλο, Φίλιπ Κραϊνοβιτς, θα αγωνιστούν στα διπλά της διοργάνωσης έχοντας δώσει επτά αγώνες στο παρελθόν ως δίδυμο με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

Ο Νόβακ θα είναι φυσικά Νο1 seeded τόσο στο Σινσινάτι όσο και στο Αμερικανικό Όπεν ενώ, στην απόφαση του να παίξει στην Αμερική, σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι εξαγγελίες της ιταλικής κυβέρνησηςπου αίρουν το σενάριο καραντίνας των παικτών που θα έρθουν από τις Η.Π.Α. με την προϋπόθεση ότι είναι αρνητικοί στον Covid-19.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ