ΤΕΝΙΣ

Δεν σταματάει ο Τσιτσιπάς!

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 επί του Σαλβατόρε Καρούζο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Challenger της Βρέστης.

Στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας δεν συνάντησε καμία δυσκολία ούτε απέναντι στον Σαλβατόρε Καρούζο του οποίου επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Challenger της Βρέστης.

Ο "Στεφ" επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι στον Ιταλό αντίπαλο του.

Ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του σε όλες τις περιπτώσεις, "έσπασε" τρεις φορές αυτό του αντιπάλου του και έφτασε εύκολα στη νίκη. Από την αρχή ο Έλληνας τενίστας έδειξε να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και με κεκτημένη ταχύτητα από την πορεία του στην Αμβέρσα δείχνει έτοιμος να ανέβει περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη.

Επόμενος αντίπαλος του "Στεφ" είναι ο Ζερεμί Σαρντί. Ο Γάλλος τενίστας δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ο Τσιτσιπάς δείχνει ικανός να πάρει και αυτή τη νίκη.

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ