ΤΕΝΙΣ

Δεν έκανε το "θαύμα" η Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-2, 7-6 (5) απέναντι στο Νο12 της Παγκόσμιας κατάταξης Γιούλια Γκέργκες και αποκλείστηκε από τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης.

Το 2018 η Γιούλια Γκέργκες παίζει σε άλλο επίπεδο. Η Γερμανίδα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και έχει καταφέρει να φτάσει στο Νο12 της Παγκόσμιας κατάταξης. Η Μαρία Σάκκαρη είχε από την αρχή δύσκολο έργο απέναντι της και παρά το γεγονός ότι πάλεψε ηττήθηκε με 6-2, 7-6 (5).

Η Γκέργκες με όπλο το σερβίς της μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έκανε δύο συνεχόμενα break και κατάφερε να κάνει το 1-0 μέσα σε μισή ώρα.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο τενίστριες. Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 3-2 χάρη σε break, όμως η Γκέργκες απάντησε με το ίδιο νόμισμα και ισοφάρισε σε 3-3. Η Γερμανίδα έφτασε και σε match point, αλλά η Σάκκαρη κατάφερε να στείλει το σετ σε tie break.

Εκεί η Γκέργκες εκμεταλλεύτηκε το τρίτο match point που της παρουσιάστηκε και έφτασε στη νίκη. Στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης θα αντιμετωπίσει είτε την Βίντσι είτε την Μαρτίντσοβα.

Photo credits: AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ