ΤΕΝΙΣ

Δεν άντεξε ο Τσιτσιπάς

Δεν άντεξε ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όντας εμφανώς καταβεβλημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από τον Σβάρτσμαν στον ημιτελικό του European Open της Αμβέρσας.

Όταν παίζεις 12 ματς σε 21 ημέρες είναι λογικό ότι κάποια στιγμή θα σου βγει η κούραση και αυτό συνέβη στον Έλληνα τενίστα στη μάχη του με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο 26χρονος Αργεντινός επιβλήθηκε με 6-3, 7-5 επί του Τσιτσιπά και πήρε την πρόκριση στον τελικό του European Open.

Ο 19χρονος τενίστας άργησε να μπει στο ματς, όταν το έκανε έδειξε πολλά από τα εξαιρετικά στοιχεία του παιχνιδιού του, όμως ο αντίπαλος του εκμεταλλεύτηκε την κούρασή του και πήρε την πρόκριση.

Όπως και να έχει αυτό το τουρνουά ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι απλά ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά όσο μεγαλώνει επιβεβαιώνει και τις προσδοκίες που υπάρχουν από αυτόν. Τη Δευτέρα (23/10) θα γίνει ο πρώτος Έλληνας τενίστας ο οποίο θα μπει στις πρώτες 100 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο αγώνας: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε αγχωμένος στο παιχνίδι. Σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο break του Σβάρτσμαν με τον Αργεντινό να κρατάει στη συνέχεια το σερβίς του και να αποκτά προβάδισμα 2-0. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τενίστας άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του όμως τελικά ο Σβάρτσμαν κατέκτησε το σετ με 6-3 κάνοντας το δεύτερο break του.

Στο δεύτερο σετ είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 και 4-2, όμως με τρία συνεχόμενα games ο Σβάρτσμαν προηγήθηκε με 5-4. Εκεί ο Τσιτσιπάς κατάφερε να παραμείνει ζωντανός κρατώντας το σερβίς του. Στη συνέχεια ο Σβάρτσμαν πήρε τα επόμενα δύο game και μαζί τη νίκη.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

Δεν άντεξε ο Τσιτσιπάς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ