ΤΕΝΙΣ

Davis Cup: O Ναδάλ λύγισε στα λόγια του Αγκούτ

Spain's Rafael Nadal celebrates with teammate Roberto Bautista Agut, left, after defeating Canada's Denis Shapovalov in their tennis singles match to win the Davis Cup final in Madrid, Spain, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Rafael Nadal celebrates with teammate Roberto Bautista Agut, left, after defeating Canada's Denis Shapovalov in their tennis singles match to win the Davis Cup final in Madrid, Spain, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ράφα Ναδάλ λύγισε στα λόγια του συμπατριώτη του, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ - ο οποίος έχασε τον πατέρα του μεσοβδόμαδα - μετά την κατάκτηση του Davis Cup από την Ισπανία. (VIDEO)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ν' αγωνίζεται λίγες ημέρες μετά το θάνατο του πατέρα του η Ισπανία κατέκτησε τον έκτο τίτλο της σε Davis Cup.

Ο δεύτερος μετά την κατάκτηση του τίτλου επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή και ο πρώτος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

"Μπόρεσα ν' αποχαιρετήσω τον πατέρα μου. Πήρα το αυτοκίνητο, πήγα και επέστρεψα για να στηρίξω την ομάδα. Το τελευταίο που σκεφτόμουν ήταν να παίξω σήμερα. Ο πατέρας μου θα τραβούσε το αυτί, εάν έμενα σπίτι. Ευχαριστώ τον Ράφα", υποστήριξε. Δείτε το βίντεο με τη συγκίνηση του τενίστα από τη Μαγιόρκα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ