ΤΕΝΙΣ

Davis Cup: Ήττα της Εθνικής από το Μαυροβούνιο

Davis Cup: Ήττα της Εθνικής από το Μαυροβούνιο

Δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ ανόδου η Εθνική ομάδα τένις των ανδρών αφού ηττήθηκε με 2-1 από το Μαυροβούνιο και έτσι παρέμεινε στην 2η κατηγορία της Ευρω-αφρικανικής ζώνης.

Η Εθνική ομάδα τένις των ανδρών δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ ανόδου του Davis Cup αγωνιζόμενη στην 2η κατηγορία της Ευρω-αφρικανικής ζώνης. Στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της στον όμιλο ηττήθηκε με 2-1 από τη γηπεδούχο ομάδα του Μαυροβουνίου.

Έτσι η χώρα μας κατετάγη δεύτερη στον όμιλο και ολοκληρώνει την παρουσία της στους αγώνες, παραμένοντας για μιας ακόμα χρονιά στην 3η κατηγορία.

Η αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο κρίθηκε στα δύο ματς του απλού όπου οι τενίστες μας γνώρισαν την ήττα. Ο Γιάννης Στεργίου έχασε από τον Ρεζάρτ Τσουνγκού με 7-6 (2), 6-2 και ο Μάρκος Καλοβελώνης έχασε από τον Λιούμπομιρ Τσέλεμπιτς, με 6-2, 6-1.

Στο διπλό, που είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Γιάννης Στεργίου και ο Πέτρος Τσιτσιπάς νίκησαν τους Στέφαν Ντράγκοβιτς και Πάβλε Ρόγκαν με 7-5, 6-4. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί νίκες της Εθνικής μας επί της Λετονίας προχθές με 2-1 και επί της Αρμενίας χθες με 3-0.

Προπονητής και αρχηγός της αποστολής ήταν ο Φώτης Βαζαίος, ενώ στο Μαυροβούνιο ήταν και ο Αλέξανδρος Σκορίλας που αγωνίσθηκε επίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ