ΤΕΝΙΣ

Davis Cup: Η Ελλάδα 2-1 το Μονακό και τώρα Λετονία

DAVIS CUP 2019 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
DAVIS CUP 2019 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας νίκησε 2-1 την αντίστοιχη του Μονακό, τερμάτισε στη δεύτερη θέση και θ' αντιμετωπίσει τη Λετονία στα play offs ανόδου στη δεύτερη κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup. Στέφανος Τσιτσιπάς και Περβολαράκης τις νίκες, δεν μπόρεσαν Πέτρος Τσιτσιπάς και Καλοβελώνης. (VIDEO)

Η Εθνική Ελλάδας ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στην αντίστοιχη του Μονακό για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα play offs ανόδου στη δεύτερη κατηγορία της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup.

Η τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων της τρίτης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup διεξήχθη την Παρασκευή (13/9) στο Τατόι και η Ελλάδα επικράτησε με 2-1. Την αρχή έκανε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος μετά από τρεις ώρες αγώνα νίκησε με 2-1 σετ (6-1, 6-7, 6-4) τον Ρομέν Αρνεοντό.

Η νίκη ουσιαστικά εξασφαλίστηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος με δύο σετ (6-2, 6-1) έκαμψε εύκολα την αντίσταση του Λικά Καταρινά. Στο διπλό οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Μάρκος Καλοβελώνης γνώρισαν την ήττα (3-6, 6-3, 6-3) από τους Μπαλερέ και Νις, η πρόκριση όμως είχε κριθεί.

Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας είναι πλέον η Λετονία, η οποία κατέλαβε την αντίστοιχη (δεύτερη) θέση του άλλου ομίλου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ