ΤΕΝΙΣ

Big Three: Οι τίτλοι και η μάχη του GOAT

Οι Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς στο ATP World Tour Finals του 2010
Οι Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς στο ATP World Tour Finals του 2010 ASSOCIATED PRESS

Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς διανύουν το τελευταίο στάδιο της καριέρας τους και τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ότι μπορούν για να κερδίσουν τον άτυπο τίτλο του GOAT στο τένις.

Μόλις τελειώνει μια καριέρα, αυτό που μένει και μετράει περισσότερο, είναι τα τρόπαια που έχει στη συλλογή του ο αθλητής. Ο αριθμός αλλά και η σημαντικότητα των τίτλων.

Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία στο debate για τον κορυφαίο της ιστορίας (Greatest Of All Time). Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς διανύουν το τελευταίο στάδιο της καριέρας τους και τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ότι μπορούν για να κερδίσουν τον άτυπο τίτλο του GOAT στο τένις.

Στο παρακάτω γραφικό, αποτυπώνονται όλοι οι τίτλοι που έχουν κερδίσει στην καριέρα τους, όπως τους κατέγραψε το THS Tennis με μια σημαντική, ωστόσο, παράβλεψη: τους τίτλους Davis Cup με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Γι' αυτό θα τους προσθέσουμε εμείς στην κουβέντα, με τους Φέντερερ-Τζόκοβιτς να έχουν από έναν τίτλο ενώ ο Ναδάλ έχει συμμετοχή σε τέσσερα τρόπαια με την Εθνική Ισπανίας.

Big Three: Οι τίτλοι και η μάχη του GOAT

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ