ΤΕΝΙΣ

BBC για Τσιτσιπά: "Σας το είπαμε, ο Τσιτσιπάς μάς έδειξε στο Wimbedon γιατί είναι το next big thing!"

Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) (AP PHOTO/TREVOR COLLENS)

Το BBC στο twitter αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκριση στους "8" του Australian Open, χαρακτηρίζοντάς τον "next big thing".

Το BBC στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβό του επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε "next big thing" του παγκόσμιου τένις.

"Σας το είπαμε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μας έδειξε στο Wimbedon γιατί είναι το next big thing!", ανέφερε το tweet που συνοδεύεται από ένα λινκ που παραπέμπει σε κείμενο του BBC για τα κατορθώματα του Τσιτσιπά στο λονδρέζικο Grand Slam και για το ότι θα αποτελέσει το next big thing του σπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ